top of page

Βιογραφικά

ΣΤΕΛΙΟΣ  ΓΚΟΛΓΚΑΡΗΣ

Καλλιτεχνικός  Διευθυντής 

Καθηγητής Κλασικής Κιθάρας

 

Γεννήθηκε το 1969 στον Πειραιά. Άρχισε τις σπουδές κιθάρας σε ηλικία 10 ετών στο Ωδείο Αθηνών, όπου ήταν αριστούχος υπότροφος στην τάξη του Κώστα Κοτσιώλη. Το 1988 πήρε  Δίπλωμα Κιθάρας  με "ΑΡΙΣΤΑ Παμψηφεί και χρηματικό Βραβείο" από το

Ωδείο Αθηνών.

Συνέχισε τις σπουδές του στο Trinity College London, από όπου αποφοίτησε με Licentiate Recital in Guitar (LTCL) with Distinction, καθώς και με Advanced Recital Ensemble with Distinction, σαν κιθαριστικό ντουέτο μαζί με τον Βασίλη Μαστοράκη.. Φοίτησε σε σεμινάρια των Λέο Μπρόουερ (Κούβα), Ρομπέρτο Αουσέλ (Αργεντινή), Χέσους Κάστρο-Μπάλμπι (Περού), Ρόμπερτ Μπράιτμορ (Αγγλία), Χούμπερτ Κέπελ (Γερμανία), Βόλφγκανγκ Λέντλ (Γερμανία) και Αλεξάντερ Φράουτσι (Ρωσία). Το 1982 κέρδισε το Α' Βραβείο στο διαγωνισμό του Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου για νέους μέχρι 15 ετών. Έχει δώσει πολλά ρεσιτάλ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό (Κύπρο, Πορτογαλία, Γαλλία, Αγγλία, Δανία, Γερμανία, Αυστρία, Ρωσία, Κούβα, Η.Π.Α. κ.αΤο 1998 υπέγραψε αποκλειστικό συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία SONY CLASSICAL και κυκλοφόρησε το πρώτο του CD με τίτλο "TANGO PASSION" μαζί με τον κιθαριστή Βασίλη Μαστοράκη, το οποίο απέσπασε διθυραμβικές κριτικές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το 2002 συμμετέχει μαζί με τον κιθαριστή Βασίλη Μαστοράκη στο CD που εκδόθηκε από τη SONY MUSIC στη μνήμη του Astor Piazzola με τίτλο "TANGO LESSONS - Τα καλύτερα Tango του Astor Piazzola" όπου περιλαμβάνονται ηχογραφήσεις των μεγαλύτερων καλλιτεχνών τάνγκο όλων των εποχών μεταξύ αυτών και του ίδιου του Astor Piazzola. Την ίδια χρονιά μαζί με τον κιθαριστή Βασίλη Μαστοράκη κυκλοφορεί και πάλι με την SONY CLASSICAL το CD με τίτλο "BORDEL ”. Έχει συμπράξει με μεγάλες ορχήστρες όπως: Philadelphia Orchestra, Modern Ionic Orchestra, Προεδρική Ρώσικης Ομοσπονδίας (Κρεμλίνου), Συμφωνική Σόφιας, Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα ΕΡΤ, Καμεράτα Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, Κρατική Ορχήστρα Κύπρου Είναι Καλλιτεχνικός Διευθυντής στο Δημοτικό Ωδείο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και στο Δημοτικό Ωδείο Ευρωστίνης του Νομού Κορινθίας. Είναι επίσης Διευθυντής Μουσικών Εργαστηρίων του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά και Έφορος της Σχολής Κιθάρας στο Δημοτικό Ωδείο Πειραιά.

Γιάννης Γιαγουρτάς

Κιθάρα

 

Γεννημένος στην Αλεξανδρούπολη ο Γιάννης Γιαγουρτάς ξεκίνησε τις σπουδές του με τον Δ. Σβυντρίδη και συνέχισε αργότερα στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα με τον Ευάγγελο Ασημακόπουλο παίρνοντας τελικά το Δίπλωμά του με Άριστα παμψηφεί, Α’

Βραβείο και Χρυσό Μετάλλιο από το Athenaeum Ωδείο.

Στα χρόνια που ακολούθησαν μαθήτευσε στην Ιταλία, Ιρλανδία και Ολλανδία δίπλα στους O.Ghiglia, J. Feeley και Z. Dukic, ενώ παράλληλα εμπλούτισε τις γνώσεις του παίρνοντας μέρος σε αρκετά Master-Classes διακεκριμένων κιθαριστών (Dyens, Russell, Mikulka, Koshkin,Marchione, Gallen κ.ά).

Ο Γιάννης Γιαγουρτάς έχει κατ’ επανάληψη δώσει ρεσιτάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Ιταλία, Γερμανία, Κύπρο, Σερβία, Ιρλανδία, Ολλανδία), έχει λάβει μέρος σε Φεστιβάλ και έχει εμφανισθεί με ορχήστρες στην Ελλάδα και Ολλανδία, ενώ οσάκις έλαβε μέρος σε διεθνείς διαγωνισμούς έχει διακριθεί αποσπώντας βραβεία (Βέροια, Σερβία, Βερολίνο, Δουβλίνο).

Στο Γιάννη Γιαγουρτά ο Θόδωρος Αντωνίου έγραψε και τού αφιέρωσε ένα κονσέρτο για κιθάρα και κουαρτέτο εγχόρδων, η πρεμιέρα του οποίου δόθηκε στη Ολλανδία. Πρόσφατα ο Γιάννης κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο ‘Guitar Echoes’.

Σήμερα ο Γιάννης Γιαγουρτάς ζει μόνιμα στη Χάγη από όπου και δραστηριοποιείται δίνοντας ρεσιτάλ,Master-Classes και διαλέξεις σε

σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης. Χορηγός του είναι η Savarez

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΕΛΙΟΣ

Κιθάρα

 

Ξεκίνησε τις σπουδές του στο Δ.Ω.Καβάλας  με την Ν. Ζάκα και τον Κ. Κυραναστάση και συνέχισε στη Κομοτηνή με τον Δ. Σβυντρίδη.

Πήρε το δίπλωμα  κιθάρας στο Νέο Ωδείο Θες/νίκης από την τάξη του Κ. Κοτσιώλη.Είναι κάτοχος θεωρητικών πτυχίου Αρμονίας,

Αντίστιξης και Φούγκας.

Είναι μόνιμος καθηγητής κλασικής κιθάρας  κλάδου ΠΕ16.01 στο Μουσικό Σχολείο Δράμας από το 2006. Διετέλεσε καθηγητής κλασικής κιθάρας στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας από το 1999–2006 και  από το 2006 έως σήμερα παραδίδει μαθήματα κλασικής κιθάρας στο Ωδείο  Νεάπολις  Καβαλάς.

Συμμετέχει  σε φεστιβάλ και σεμινάρια κλασικής κιθάρας με  καθηγητές καταξιωμένους σολίστ, όπως οι A. Desiderio, P. Muller, Leo Brouwer, G.Reichenbach, L.Zea, Marco Tamayo, Carlo Marchione, A.Eickholt, M.Dylla, E.Roth, M.Socias

Στο Πανελλήνιο και Παγκύπριο  Μουσικό Διαγωνισμό Κιθάρας «ΦΙΛΩΝΑ»  το 2009 και το 2013 στην Αθήνα, έλαβε Δίπλωμα σε ένδειξη αναγνώρισης των εκλεκτών επιτεύξεων του μέσα στο χώρο της πνευματικής & πολιτιστικής καλλιέργειας. Επίσης μαθητές του που συμμετείχαν σε διαγωνισμούς Πανελλήνιων και Διεθνών Φεστιβάλ Κλασικής Κιθάρας απέσπασαν  διακρίσεις και βραβεία.

Το 2015 σε συνεργασία με τον Ι. Κακάρα εκδόθηκε βιβλίο μεθόδου κιθάρας για παιδιά, με τίτλο «Το αλφαβητάρι της Κιθάρας», εκδόσεις  Φίλιππος  Νάκας.

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΒΥΝΤΡΙΔΗΣ

Κιθάρα

 

Ο Δημήτρης Σβυντρίδης καθηγητής κλασικής κιθάρας ,συνθέτης και μέλος της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών γεννήθηκε στην Κομοτηνή με  καταγωγή  από την Ξυλαγανή του Ν.Ροδόπης. Παίρνοντας διαδοχικά Πτυχίο κιθάρας με τον Π.Ιωάνου, Δίπλωμα κιθάρας με τον διεθνή

σολίστα Κ.Κοτσιώλη και Δίπλωμα Σύνθεσης με τον διεθνή μαέστρο και συνθέτη Θ.Αντωνίου.Την περίοδο 2009-2011 παρακολούθησεμαθήματα σύνθεσης ηλεκτρονικής μουσικής με τον συνθέτη Π.Κόκορα.

Φοίτησε επιπλέων σε σεμινάρια κιθάρας των L.Brouwer  (Κούβα),R.Aussel (Αργεντινή), M.Barrueco, (Κούβα),J.Castro balbi(Περού), J. Zapka(Σλοβακία), A.Carlevaro (Ουρουγουάη) H.Keppel (Γερμανία). Έχει δώσει ρεσιτάλ σε πολλά μέρη της Ελλάδος, παράλληλα έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο στο πλαίσιο αφιερωμάτων για την συνθετική του παρουσία στον ελλαδικό χώρο. Έχει συνολικά 11 βραβεία και διακρίσεις σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς σύνθεσης.  

Έλαβε  επίσης ξεχωριστή διάκριση το 2011 αποσπώντας 3 ξεχωριστά βραβεία σον 3ο Διεθνή Διαγωνισμό Σύνθεσης στη Θεσσαλονίκη με διοργανωτές τα δημοτικά ωδεία Νεάπολης και Συκέων σε συνεργασία με το National Academy of Music of  U.S.A.

Σύνθεσης  παρουσιάστηκαν στο  Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης  στο Πλανητάριο Αθήνα στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά σε πολλές πόλεις στην Ελλάδα  καθώς επίσης στην Βουλγαρία. Μόσχα ,Ισπανία, Ιταλία(International Clarinet Association festival) Η εργογραφία του στο σύνολο της απαριθμεί τα 70 έργα.

. Το 2002 έως το 2004 ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής στο Θρακικό Ωδείο Κομοτηνής     από το 2007-2009 υπήρξε μέλλος της καλλιτεχνικής επιτροπής στο Υπουργείο Παιδείας και θρησκευμάτων και από το 2014 είναι καλλιτεχνικός διευθυντής στο Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης.

Αρκετοί μαθητές του κάνουν σήμερα σολιστική καριέρα στην κιθάρα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Διατέλεσε καθηγητής κιθάρας και ανωτέρων θεωρητικών στο Θρακικό Ωδείο Κομοτηνής στο Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης και Ξανθής ενώ από το 2006 υπηρέτη ως μόνιμος καθηγητής κιθάρας ΠΕ1601 στη στο Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής.

Ιωάννης Κεραμίδης

Βιολί

 

Ο Ιωάννης Κεραμίδης ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές σε ηλικία 6 ετών στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας στην τάξη βιολιού του Χρ.Βλάχου.Το 1998 εγκαταστάθηκε στην Καρλσρούη της Γερμανίας παρακολουθώντας μαθήματα δίπλα στον διακεκριμένο

αθηγτή βιολιού Στέλιο Καφαντάρη για τέσσερα χρόνια.Το 2002 εισάγεται στην Ανώτατη Κρατική Μουσική Σχολή του Τρόσσινγκεν Γερμανίας στην τάξη του Prof. Rudolph Rampf ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στο σολιστικό και μουσικοπαιδαγωγικό τμήμα, λαμβάνοντας τον τίτλο του «Διπλωματούχου Καθηγητή Βιολιού».Το 2007 συνεχίζει τις σπουδές του στο μεταπτυχιακό τμήμα της ίδιας σχολής στην κατεύθυνση «Μουσική Δωματίου» με την Prof. Kamilla Schatz αποφοιτώντας το 2009.

Κατά το διάστημα των σπουδών του παρακολούθησε master classes με τους Albrecht Breuninger (Γερμανία), Ara Malikian (Αρμενία), Eugene Kosuta (Σλοβενία) και Riza Yildiz (Τουρκία) ενώ την ίδια περίοδο εμφανίστηκε ως σολίστ και ως μέλος ensemble μουσικής σε Γερμανίας, Αυστρία, Ελβετία, Βέλγιο, Σκωτία και Ελλάδα.Παράλληλα με τις μεταπτυχιακές του σπουδές δίδαξε βιολί στη Μουσική Σχολή του Haussach για δυο χρόνια.Το 2009 συνέπραξε με την ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής σε μια παραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για την όπερα του R.Wagner “Tannhaeuser”.Από το 2010 εργάζεται ως αναπληρωτής καθηγητής βιολιού στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ενώ παράλληλα διδάσκει βιολί στο Ωδείο «Νεάπολις» στην Καβάλα. Μαθητές του έχουν βραβευτεί σε πανελλήνιους διαγωνισμούς.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΤΖΗΣ

Κιθάρα

 

Γεννήθηκε στην Γρανάδα της Ισπανίας  από μουσική οικογένεια κ μεγάλωσε στην Λάρνακα της Κύπρου. Αρχίζει μαθήματα κιθάρας στο Trinity College of Music London (Παράρτημα Λάρνακας) όπου τελειώνει με διάκριση το L.T.C.L performers dip.

Συνεχίζει τις σπουδές του στο Νέο Ωδείο Θεσσ/ικης κοντά στον Διεθνούς φήμης σολίστ κ καθηγητή κιθάρας Κώστα Κοτσιωλη με Δίπλωμα κιθάρας .Παρακολούθησε σεμινάρια επί σειρά ετών ως ενεργό μέλος στο Κιθαριστικό Φεστιβάλ Βόλου με τους πλέον καταξιωμένους έλληνες κ ξένους σολίστ της κιθαριστικής σκηνής .Ατομικά ρεσιτάλ σε Ελλάδα κ  Κύπρο, συνεργασίες με μεγάλα Μουσικά  Σύνολα ,σύνολα μουσικής δωματίου και περιφερικά θέατρα

.Έχει ηχογραφήσει για την Κυπριακή τηλεόραση κ Ραδιοφωνία.Το 2014 έχει προσκληθεί στο 1 Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης-Μέλος κουαρτέτου ΟΡΦΕΑΣ.  Εργάστηκε ως καθηγητής κιθάρας στα Ωδεία Καβαλάς κ Δράμας επί σειρά ετών .  Είναι μόνιμος καθηγητής κιθάρας στο Μουσικό Σχολειό Δράμας.

 

 

ΜΙΧΑΛΗΣ  ΣΟΥΡΒΙΝΟΣ

 Κιθάρα

 

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκίνησε κιθάρα με τον Μ. Βαινδηρλή και στην συνέχεια  παρακολούθησε τα τμήματα κλασικής κιθάρας, ανώτερων θεωρητικών, σαξοφώνου, πιάνου και ηλεκτρονικής μουσικής του Southeastern  College. Πήρε Πτυχίο & Δίπλωμα 

στην Κλασική κιθάρα από το “Ν.Ω.Θ”  με καθηγητή τον Κ. Κοτσιώλη, Παρακολούθησε με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Τμήμα Κλασικής Κιθάρας του “Δημοτικού Ωδείου Πειραιά” με καθηγητή τον Κώστα Κοτσιώλη.Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κλασικής κιθάρας με τους : L.Brouwer, P.Bellinati, H.Kuppel , M.Socias , Z.Dukic , Los Angeles Quartet κ.α.Έχει εμφανιστεί ως σολίστ με την Ένωση Ελλήνων Μουσουργών , με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπό την διεύθυνση των Θ.Αντωνίου, Λ. Καρυτινού και Β.Φιδετζή , Α.Μπαλτά, με την Ορχήστρα των Χρωμάτων υπό την διεύθυνση του Μ. Λογιάδη, με την Ορχήστρα Εγχόρδων του Δήμου Αθηναίων, με την Ορχήστρα του Ιονίου Πανεπιστημίου κ.α..Έχει δώσει ατομικά ρεσιτάλ στο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας στο Las Palmas στα Διεθνή Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου και Νάξου, στο Διεθνές Φεστιβάλ Πόρτο Χελίου, στο Φεστιβάλ κιθάρας Καλαμάτας, στοΔιεθνές Φεστιβάλ Euro Art Meeting στο Wroclaw της Πολωνίας, στο Διεθνές Φεστιβάλ Ναυπλίου, στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας στο Μέγαρο Μουσικής, στην Αίθουσα Φίλιππος Νάκας , στο Vasterasτης Σουηδίας στο ‘’Forum Gitarre Wien 2011’’ κ.α. Έχει συμπράξει επίσης ως σολίστ στην ερμηνεία του έργου Andaluz του J. Rodrigo με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπό την διεύθυνση του L. Brouwerστα πλαίσια του 2ου “Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Συμμετέχει ως σολίστ κ’ καθηγητής στα φεστιβάλ που διοργανώνει ο Σύλλογος Ελλήνων Κιθαριστών από το 2014 έως κ’ σήμερα: Φεστιβάλ κιθάρας Θράκης,, Καρδίτσας, Μακεδονίας, Κρήτης, Χειμερινό κ’ Θερινό Βόλου, Αμφίκλειας, Πειραιά κ’ στο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου του οποίου είναι καλλιτεχνικός διευθυντής. Συνεργάστηκε ως σολίστ κιθάρας κ’ μαντολίνου με διάφορα μουσικά σύνολα κ’ σημαντικούς Έλληνες κ’ ξένους καλλιτέχνες σε συναυλίες στην Ελλάδα: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ρόδο, Κρήτη κλπ και στο εξωτερικό: Γερμανία, Γαλλία, Ελβετία, Βέλγιο, Ιταλία,Τουρκία, Κύπρο , Αίγυπτο κ.α.Έχει περιοδεύσει στην Ελλάδα και την Κύπρο με την ηθοποιό κ' τραγουδίστρια Μελίνα Μποτέλη με την παράσταση «Στων Κεριών το Φως» η μουσική της οποίας κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρεία Μ.Β.Ι . Εμφανίζεται σε συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό με την διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου. Συνεργάζεται επίσης με την Αλίκη Καγιαλόγλου, με την οποία κυκλοφόρησαν πρόσφατα CD με ποίηση του F. Pessoa και πορτογαλικά τραγούδια (fados). Έχει αποσπάσει μεταξύ των άλλων το 1o Βραβείο στο 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου, το 1ο Βραβείο στο 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας στο Las Palmas των Καναρίων Νήσων της Ισπανίας , το 1οΒραβείο με την Κ.Μ.Α στο 5ο Διεθνές Διαγωνισμό Συνόλων Νυκτών Εγχόρδων στο Julich – Koslar της Γερμανίας το 3ο Βραβείο με το “ROMIDO CUERDA QUARTET” στον Διεθνή Διαγωνισμό Κιθάρας στοOsnabruck της Γερμανίας το 2004 και το ειδικό Βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό μουσικής δωματίου του Aschaffenburg τον Μάρτιο του 2014 στη Γερμανία με το ‘’Fuego Guitar Trio’’, για την μεταγραφή και εκτέλεση του 6ου Βραδεμβούργιου κονσέρτου του J.S.Bach.Έχει διδάξει σε σεμινάρια κ’ έχει δώσει ρεσιτάλ στα Διεθνή Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου, Νάξου, Σύρου, στα Πανελλήνια φεστιβάλ κιθάρας Καλαμάτας, Καρδίτσας, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Παξούς, Καλαμάτα, στην Μουσική Ακαδημία Vasteras – Στοκχόλμης κ.α.Συμμετέχει ως μέλος επιτροπής σε Διεθνείς και Πανελλήνιους διαγωνισμούς κιθάρας.Διευθύνει το εργαστήρι της Ορχήστρας Νυκτών οργάνων στην Μουσική Βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΙΖΑΡΗΣ

 Κιθάρα

 

Ο Κων/νος Χίζαρης ξεκίνησε μαθήματα μουσικής σε ηλικία 9 χρονών. Στην ηλικία των 16 χρόνων πήρε το Δίπλωμα Σολίστ στην κλασική κιθάρα με Άριστα Παμψηφεί με καθηγητές τους Χάρη Συμεωνίδη και Βασίλη Βέτσο.Παρακολούθησε σεμινάρια και μαθήματα με διεθνούς φήμης ξένους και έλληνες διδασκάλους, όπως: Κ.Κοτσιώλη, L.Brouwer,

D.Russel, M.Barrueco, E.Cordero, A.Desiderio, H.Kuppel, T.M.Pering, D.Kreidler, G.Morel, M.Socias, A.Lagrutta, και  άλλους.Έχει διακριθεί σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς ως κιθαρίστας και ως συνθέτης.Η καλλιτεχνική του δραστηριότητα είναι ιδιαιτέρως πλούσια. Συνέπραξε σε συναυλίες μουσικής δωματίου σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, όπως: Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Γιαννιτσά, Σέρρες, Κοζάνη , Έδεσσα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και αλλού, όπου πραγματοποίησε και ρεσιτάλ.Το 1998 αποφοίτησε με Άριστα Παμψηφεί και Β’ Βραβείο από την τάξη Σύνθεσης του Χρήστου Σαμαρά, ενώ το 1999 αποφοίτησε από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ. (Μουσικολογία και Μουσική Παιδαγωγική). Το 2012 ολοκλήρωσε τις διδακτορικές του σπουδές στη Σύνθεση στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ. υπό την επίβλεψη του καθηγητή Μιχάλη Λαπιδάκη, ενώ το 2015 απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο με άριστα στις επιστήμες της αγωγής με κατεύθυνση την Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας της Κύπρου.Από το 1992 έως και σήμερα εργάζεται ως καθηγητής κλασικής κιθάρας και ανωτέρων θεωρητικών. Από το 2006 ασκεί καθήκοντα καλλιτεχνικού διευθυντή στο ωδείο «Νεάπολις» Καβάλας  ενώ είναι καθηγητής μουσικής στη Δημόσια Εκπαίδευση. Μαθητές του έχουν βραβευτεί σε πανελλήνιους διαγωνισμούς κιθάρας ενώ επίσης έχουν επιτύχει την εισαγωγή τους στα πανεπιστημιακά τμήματα μουσικής της χώρας.

Είναι τακτικό μέλος της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών.

 

bottom of page