Βραβευθέντες

-Στον Διαγωνισμό των Κιθαριστικών Συνόλων, το Ά ΒΡΑΒΕΙΟ μοιράστηκαν το ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ και το ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ. Με ΄Β ΒΡΑΒΕΙΟ βραβεύθηκε το ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ, ενώ το ΄Γ ΒΡΑΒΕΙΟ, μοιράστηκαν το ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ και το ΩΔΕΙΟ «ΝΕΑΠΟΛΙΣ» ΚΑΒΑΛΑΣ.
 

-Στον Διαγωνισμό Ντουέτων του Φεστιβάλ βραβεύθηκαν με Ά ΒΡΑΒΕΙΟ οι ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΖΑΝΕΤΑΚΗΣ & ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗΣ και με ΄Β ΒΡΑΒΕΙΟ οι ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΑΒΒΙΔΗΣ & ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΡΑΣ.
 

-Στον Διαγωνισμό Ηλικίας μέχρι 11 Ετών του Φεστιβάλ βραβεύθηκαν με Ά ΒΡΑΒΕΙΟ ο ΜΑΡΙΟΣ ΤΖΑΝΕΤΑΚΗΣ, με ΄Β ΒΡΑΒΕΙΟ ο ΝΑΣΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ και με ΄Γ ΒΡΑΒΕΙΟ η ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.
 

-Στον Διαγωνισμό Ηλικίας μέχρι 13 Ετών του Φεστιβάλ βραβεύθηκαν με Ά ΒΡΑΒΕΙΟ ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΟΥΛΗΣ και με ΄Β ΒΡΑΒΕΙΟ ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ. 
Στον Διαγωνισμό Ηλικίας μέχρι 15 Ετών του Φεστιβάλ βραβεύθηκαν με Ά ΒΡΑΒΕΙΟ, ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗΣ, με ΄Β ΒΡΑΒΕΙΟ ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΖΑΝΕΤΑΚΗΣ, ενώ το ΄Γ ΒΡΑΒΕΙΟ μοιράστηκαν οι ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ.

 

-Στον Διαγωνισμό Ηλικίας μέχρι 17 Ετών του Φεστιβάλ βραβεύθηκαν με Ά ΒΡΑΒΕΙΟ, που ήταν Κιθάρα αξίας 350 ευρώ του Μουσικού Οίκου ΑΝΔΡΟΜΗΔΑ, ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΖΑΝΕΤΑΚΗΣ, με ΄Β ΒΡΑΒΕΙΟ ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗΣ ενώ το ΄Γ ΒΡΑΒΕΙΟ μοιράστηκαν οι ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΡΑΣ & ΣΑΣΣΑΝΗΣ ΙΑΣΟΝΑΣ, από την Κομοτηνή. 
 

-Στον Διαγωνισμό των Σολίστ του Φεστιβάλ βραβεύθηκαν με Ά ΒΡΑΒΕΙΟ, που ήταν Κιθάρα αξίας 1.500 ευρώ του Έλληνα κατασκευαστή ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΑΥΛΙΔΗ, καθώς και πρόσκληση στο 3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και στο 3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΘΡΑΚΗΣ, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ, ενώ το ΄Β ΒΡΑΒΕΙΟ μοιράστηκαν οι ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΪΝΑ & ο Κομοτηναίος ΕΥΘΥΜΗΣ ΣΑΡΟΥΔΗΣ. Το ΄Γ ΒΡΑΒΕΙΟ κατέκτησε ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗΣ.

  • Facebook B&W
  • YouTube B&W
BORDEL - Full Album - STELIOS & VASSISLIS
00:00 / 00:00

  Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

 Υπό την αιγίδα του   Δήμου Κομοτηνής

This website was created by Kaimakamis Athanasios

  • Facebook - Black Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now